In de energie wereld komen helaas flinke geschillen voor. Bekend zijn spookovernames , in dat geval wordt uw huidige contract ongewild overgenomen door een andere energie maatschappij.

Tevens kent elke ondernemer de dubieuze telefoontjes waarin de meest goedkope contracten worden aangeboden. Helaas zijn deze vaak te mooi om waar te zijn en ongewild zit u aan een langlopend en duur contract vast. Annuleren lukt niet en soms krijgt u niet eens antwoord van de nieuwe maatschappij.

Soms zit u zelfs al in het incasso traject als u niet betaald.

Wat nu?

Neem dan contact op want In de praktijk blijkt het toch vaak mogelijk het ongewenste contract te ontbinden zonder gevolgen.

Een rechtszaak dreigt?

Ook kan het zijn dat een conflict inmiddels verder is geëscaleerd met een energie maatschappij en u goede juridische hulp nodig heeft met expertise op het gebied van energie.

Met nadruk op expertise van energie omdat de gemiddelde (vaak rechtsbijstand verzekering) advocaat geen kennis heeft van energie conflicten evenals de rechter. Staat u dan in de rechtszaal tegenover een ervaren advocaat die in dienst is bij een van de grote energie maatschappijen dan slinken uw kansen drastisch. 

Vakkundige hulp is vooraf noodzakelijk.

Herkent u zich in een van de bovenstaande scenario’s neem dan contact op.

×