Een meetdienst is een meting op je energieaansluiting en geldt voor grootverbruikers.

Een grootverbruiker is een afnemer met een elektriciteitsaansluiting die groter is dan 3×80 Ampère of met een gasaansluiting met een capaciteit groter dan 40 M3/uur een G40 of groter. De meetdienst zorgt voor de installatie van de elektriciteitsmeters en de verwerking van de meetgegevens, het beheer en het onderhoud. De meetdienst zorgt simpel gezegd voor een continue data signaal tussen de meter in uw pand en de netwerkbeheerder. 

Goedkope Meetdiensten

Wij werken met de bekendste Meetdiensten en kunnen de abonnementen goedkoper aanbieden door de kwantumkortingen. 

Men kan kiezen voor koop of huur echter vaak is huur aan te raden vanwege de snelle technische vooruitgang in meettechniek. 

Door te kiezen voor huren heeft u altijd een up to date installatie.

Brief gehad van uw netbeheerder inzake “Overschrijding van uw transportbeperking voor verbruik”?

Er zijn steeds meer gebieden waar het netwerk al geheel vol is en waar u een flinke waarschuwingsbrief krijgt van uw netwerkbeheerder als uw verbruik boven het gecontracteerde transportvermogen is gekomen.

Tevens wordt u gelijk aansprakelijk gesteld voor gevolgschade van de overschrijding. U kunt dan vragen aan de netwerkbeheerder voor meer bandbreedte echter dat is vaak niet beschikbaar en ook vaak niet op korte termijn.

Dit zorgt voor steeds meer ergernis bij ondernemers. U kunt moeilijk groeien als bedrijf en moet continue opletten welke apparaten u gebruikt. Dat alles om de heilige grenswaarde van de netbeheerder maar niet te overschrijden. De betaalbare oplossing voor dit probleem kunnen wij u bieden zodat u rustig kan werken.

Neem hiervoor contact met ons op.

Soorten meters

MLOEA staat voor meerdere energieleveranciers op één aansluiting. Dit betekend dat het mogelijk is om meerdere energiecontracten af te sluiten. Voor veel grootverbruikers is dit handig als zij verbruik en opwek apart willen verrekenen.
Dit wordt toegepast bij:

  • Het apart verrekenen van het energieverbruik en de teruglevering
  • Het delen van een aansluiting met bijvoorbeeld huurders
  • Het plaatsen van laadmogelijkheden voor elektrische auto’s bij jouw pand
  • Extra voordelen

Bruto Productie Meters

Ook voor bruto productiemetingen voor de opwek van duurzame energie door bijvoorbeeld zonnepanelen kunt u bij ons terecht

Het adres voor complete meetinrichting en middenspannings installaties voor grootzakelijke klanten.

Van ontwerp en installatie tot onderhoud en beheer. Betrouwbare energievoorzieningen en slimme en innovatieve meetoplossingen.

 

×