Mijn naam is Ferry van Putte. Zelf ben ik al meer dan 30 jaar ondernemer en eveneens afkomstig uit een pure ondernemersfamilie met meerdere bedrijven. De ervaring uit het verleden is dat onze Overheid helaas niet bepaald een MKB vriendelijk klimaat gecreëerd heeft.

De Overheid is grillig en kan op elk moment eenzijdig de spelregels wijzigen waardoor u vaak op ongewenste kosten wordt gejaagd. Nimmer waren er zoveel vraagstukken voor de ondernemer en het speelveld voor de ondernemer is onvoorspelbaarder dan ooit. Duurdere inkoop, personeels problemen, corona, regelgeving, ingewikkelde fiscale wetgeving, oorlogen met gevolgen op alle handelsmarkten, inflatie etc.

Op het energievlak is het speelveld flink veranderd door het sluiten van het Groninger Gasveld en de Oekraine oorlog. Ook de energie transitie gaat niet zonder slag of stoot. Dit heeft tot gevolg dat u als ondernemer steeds meer tijd kwijt bent aan randzaken en niet puur ondernemen.

Wij bieden u complete ontzorging op het gebied van energie.

Dat betekent in de praktijk nooit meer zoeken naar het juiste en goedkoopste energie contract en altijd een adviseur op de achtergrond met alle diensten en vakkennis op energie gebied. Klanten hebben wij in alle soorten MKB branches en tevens lopen de woonhuizen van eigenaren en management ook vaak mee in de contracten tegen de meest gunstige voorwaarden.

Cheap Energy B.V. is het adres voor uw energie totaal oplossing!

 

×